Stjärnor & stjärnor!

Hallåj! Jag förstår om ni blir lätt förvirrade nu när jag bloggar på en söndag å inte en fredag… 😉 Men snälla Britten bytte dag med mig denna vecka då jag inte hade möjlighet att komma åt en dator i fredags… Så nu låtsas vi att det är fredag igen å vi har hela helgen framför oss… Eller…? 😉 Kortet jag tänkte visa idag består av stjärnor och stjärnor! 🙂

DSC_0001

Det blå pappret med stjärnor på kommer från Pebbles serie Americana och heter bright stars. Det vita filtbandet med stjärnorna på har jag hittat i mina gömmor, de stora stjärnorna är spellbinders (passa på – just nu är det REA i butiken på Sizzix Big die Star!) och så har jag naturligtvis lite halvpärlor på för å blinga till det! 🙂

DSC_0005Ha en fantastisk söndag! Själv laddar jag för ytterligare en vecka på jobbet innan lite semester… Massa kramar, Maiden

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *