Love – min älskade mamma

Det är sällan jag får ta kort på min älskade mamma eller får bra kort när jag väl lyckas ta något, eftersom hon är fenomenal på att då göra grimaser! Därför har jag lärt mig att det gäller att passa på i smyg. Jag älskar det är fotot! Så naturligtvis måste det scrappas och fick en plats både på en layout och i mitt Project Life album.

14_20

I butiken hittade jag ett härliga stickersark perfekt för en layout om mamma.

2

1

Material:
Verktyg: Silhouette Cameo 12, Tim Holtz Tiny Attacher
Papper: American Crafts Paper Pad – Dear Lizzy Daydreamer
Stickers: American Crafts Remarks Cardstock Sticker Book – Cut & Paste Amy Tangerine, Crate Paper Cardstock Stickers – Styleboard Icon Shapes, Simple Stories Cardstock Stickers – Simple Sets Mom, We R Memory Keepers Embossed Stickers – Inked Rose, My Minds Eye Decorative Stickers – Now & Then Mildred och Bella Blvd Trinket Stickers – Family Forever
Övriga dekorationer: My Minds Eye Adhesive Enamel Dots – Record It! Charmed

Tack för titten!
Hoppas ni alla får en underbar kreativ vecka!
Marie

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *