Lillayster 35

Min lillasyster har kommit ikapp mig i ålder… Nu är hon åxå 35! 😉 Som hon själv dock konstaterade så har inte jag riktigt accepterat att hon blivit stor – utan väljer nästan alltid ”gulliga”, lite barnsliga motiv när jag gör kort till henne! Så även denna gång! 🙂

  DSC_0005

Stämpeln kommer från Stampendous och är färglagd med Promarkers;

DSC_0006

Blommorna var vita från början men jag sprayade dem med olika färger av Dylusions för å få dem som jag ville å sedan svarta halvpärlor i mitten;

DSC_0003

Kortet har jag byggt upp i massa lager med fotomattor av svart cardstock till varje papper;

DSC_0007

Massa lager, å 3D-kuddar;

DSC_0010

De mönstrade papperna kommer från Carta Bellas 6×6 block True Friends;

DSC_0011

Ett passande kort till en LILLA-syster, eller hur!? 😉 Kanske, kanske får hon ett mer ”vuxet” kort nästa år… 😉 Ha en härlig helg – om ett par timmar börjar min semester! Två veckor till att börja med – ska bli sååå skönt! Kram, Maiden

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *