Postkort

Hej!

Jag blev så sugen på att göra ett postkort efter att jag bläddrat i EttTrykk. Så här blev mitt resultat…

P1010628

Jag har använt mig av Bazzill Basics Papper, Kraft som stomme, hittar det inte i webshopen, men finns i butiken. Det randiga pappret är från mina gömmor.

P1010629

Den söta flodhästen och fågeln är från Lawn Fawn Clear Stamps – Year Four och Lawn Fawn Custom Craft Die – Year 4. Grattis är från Mandys Dies – Grattis rund men jag ar klippt bort cirkeln. Blommorna ”retro” är gamla punchar (heter det så?) jag har. Det gröna gemet var jag tvungen att ta hjälp av för att håll nere locket.

P1010630

Insidan när jag vecklar ut hela kortet.

P1010631

Flodhästar på rad och fågel på gren. Gren från Tim Holtz.

P1010632

På cirkeln, som är uttagen med Tonic Studios Intrica Punch – Layering Dies – Scalloped Circel är till för att skriva en liten hälsning. /Britten

 

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *