När Ingrid får bestämma…

För några veckor sedan var Ingrid på sitt första ”kompis-kalas”. En kompis från dagis fyllde 3 år och det var kalas med bad! 🙂 Ingrid var med och gjorde kortet och var mycket bestämd när det gällde både färg- och motivval! ”Lea älskar blått å fjärilar” – så det fick det bli! 🙂

 DSC_0005

Fjärilen kommer från Stampendous och är den minsta i ett set av tre. Jag har limmat på glitter – Tim Holtz dry glitter – och även gått runt alla kanter med stickles – för enligt Ingrid så älskar Lea även glitter! 🙂 Det blå pappret är från Echo Park och det lila är från Studio Calico;

DSC_0004

Både Ingrid och hennes kompis Lea verkade nöjda med kortet – så då är jag åxå nöjd! 🙂 Ha en härlig helg! Kram, Maiden

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *