Happy Birthday

Hej i sommarvärmen.

Dagens kort, Happy Birthday är en die från Tonic Studio som jag stansade ut på ett lite ktaftigare papper som jag tog lite Indigo Blu, Flitter Glu på och sedan lade på Mega-Flake, Morris Dance. Efter att jag ”skrubbat” av överflödigt Mega -Flake så blir det flera färger, tyvärr är det svårt att få det bra på kort så att det ger en rättvis bild. Bakom Happy Birthday har jag en Tonic Studios Simplicity Verso – Delicate Lattice Ovals Die Set. Det mönstrade pappret är Graphic 45 Paper Pad 8X8 – An Eerie Tale.

P1010655

Insidan har jag gjort ett fack med rester av mönsterpappret. Gjorde en tag och stoppade i facket. På den andra sidan gjorde jag tre balonger på samma sätt som jag gjorde med Happy Birthday.

P1010657

Närbild på balongerna.

P1010660

Hoppas ni orkar pyssla i värmen. /Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *