Project Life 2014: vecka 30

Idag är det dags för barnen att börja skolan igen och jag drömmer mig tillbaka till sommaren, ledigheten och värmen! Tur att jag bevarat den i mitt PL-album! 😉

Här bjuder jag på mina små minnen från vecka 30 i år.
vecka30_1

vecka30_2

vecka30_d

Jag hade ett kort över som inte fick plats så då bestämde jag mig för att använda en extra ficka från Sn@p en sk fotoflip som man klistrar på en annan ficka. De kommer i en förpackning med olika storlekar och här har jag använt en i 3X4.

vecka30_x1

vecka30_x2

vecka30_x3

Denna veckan har jag också en extra plastficka, en sk insert, i storleken 6X8 (med 2X2 fickor) också från Sn@p. Min äldsta dotter åkte på semester till Sicilien med sin pojkvän och skickade instagrambilder till mig för att jag skulle få se hur underbart de hade det. Dessa skrev jag ut i 2X2 och de passade perfekt i en sådan här platsficka.

vecka30_x4

vecka30_x5

Material:
Project Life Core Kit – Dear Lizzy Neapolitan Edition
We R Memory Keepers Instagram Albums Made Easy Journaling Cards Jet Set
Project Life Photo Pocket Pages – Design A
Simple Stories Insta Pocket Pages – Sn@p!
Simple Stories Photo Flips – Sn@p
Crate Paper Paper Pad 6X6 – Notes & Things
Studio Calico Paper Pad 6X6 – Brighton Pier
Studio Calico Tiny Type Word Stickers – Brighton Pier
Studio Calico Phrase Stickers – South Of Market Aqua
Cosmo Cricket Tiny Text Stickers – Type Writer
Heidi Swapp Puffy Gloss Stickers – Favorite Things Shapes
Heidi Swapp Clear Stickers – Hello Today
Doodlebug Teensy Type Cardstock Alphabet Stickers – Beetle Black

Vi ses nästa måndag.
Marie

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *