Love Bench

Denna veckan har jag provat att göra en Distressruta, en kul teknik som jag inte tidigare använt mig av.

IMG_3277

Det 2 olika blå färgerna jag har använt mig av Distress Ink- Stormy Sky och Salty Ocean och självklart med det nya mini  Ink blending Tool. Det är bara att blanda färgerna tills du själv känner att du är nöjd. Sen har jag stämplat i min blåa ruta  med den härliga Deep Red Stamp-Love Bench. Det olika mönstrade blå cardstocken kommer från Fabscraps-Beachcomber Lighthouse, Maja Design-Lantliv Sommarbris och Vintage Spring-4th April. Den dekorativa kanten har jag gjort med Tonic Studios-Vine Border och det bruna lilla hjärtat är ett Tiny Hearts från Studio Calico.

IMG_3278a

På insidan har jag stämplat med Tim Holtz-Simple Sayings.

IMG_3276a

Det färdiga kortet ser ut så här en härligt kväll på en parkbänk tillsammans med någon som du håller av 🙂 .

 

Material:

Distress Ink Pad

Mini ink Blending Tool

Deep Red Stamps-Love Bench

Archival Ink-Jet Black

Fabscraps-Beachcomber Lighthouse

Maja Design-Lantliv-Sommarbris

Maja Design-Vintage Spring-4th April

Tonics Studios-Vine Border

Studio Calico-Tiny Hearts

Tim Holtz-Paper String

3D kuddar, Studio matt medium, 3L My Stik dubbelhäftande tejp, vitt cardstock

 

Det var allt från mig denna veckan ha en bra tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *