I love him

Min kära sambo frågar ofta varför jag inte scrappar om honom så mycket och jag förklarar att det inte går att ta ”normala” fotografier på honom. Ser han kameran, så kommer grimasernas mästare fram. När sonen fick skojglasögon med blinkande lösnäsa i present, hamnade mannen till sin stora lycka i sitt rätta element! Hur som helst så älskar jag honom och jag får helt enkelt scrappa de fotografierna som bjuds! 😉 Det är ju det som är livet också och min man förgyller mitt! <3

Så nu har jag scrappat om min kärlek. Det blev en layout med griddesign och produkter från Crate Paper nya härliga serie Notes & Things.

14_31

Material jag använt:
Crate Paper Paper Pad – Notes & Things
Crate Paper Cardstock Stickers – Notes & Things Journaling & Title
Crate Paper Cardstock Die-Cuts – Notes & Things Ephemera
Studio Calico Thickers Alpha Stickers – Brighton Pier Gold Foil
Studio Calico Mister Hueys mist
Classic Calico 3 Roller Date Stamp
Washi tape
Enamel dots

Vi ses nästa måndag.
Marie

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *