Grattis kort med Elisabeth Craft Metal Dies

Denna veckan har jag gjort ett kort med det nya diesen från ElisabethCraft Design. Det har ju kommit så sjukt många snygga och roliga så att det är svårt att välja bland alla fina.

IMG_3403a

På framsidan har använt mig av det nya cardstocken från pappersserien Solstice- PinkPaislee, just denna heter Cape Town. Den utstansade diesen kommer från en av delarna som man får med i Lorna Label PopUp.

IMG_3406a

På insidan har jag använt mina nya Lorna Label PopUp dies, så himla lätt och kul att använd och så går det ju så snabbt att få ett snyggt resultat. Den lite skelögda grodan Hoppy the Frog är jättekul att göra och så enkelt att få ihop, basen görs i svart cardstock och själva grodan i en grön färg. För att få ihop dem så använde jag min Tombow Mono Multi Liquid. På både den lilla vita blomman och på pratbubblan har jag lagt ett tunt lager med Wink of Stella-Glitter Clear, tänk på att trycka försiktigt annars kommer det ut massor när pennan är helt ny 😉 .

IMG_3407

Här ser ni en närbild på grodan med den söta flugan på näsan. Cardstocket med stjärnor är också från Solstice-Bora Bora och det enfärgade Maui.

IMG_3404a

Det färdiga koret ser ut så här när man öppnar det. Prova själv det är så kul att leka med det olika nya Disen från Elisabeth Craft Design.

Material:

Elisabeth Craft Design

Hoppy the Frog

Lorna Label PopUp

Pink Paislee-Solstice

Tombow Mono Multi Liquid

Zig Wink Of Stella Brush

Vilda Stamps

Arichival Ink-Jet Black

 

Ha nu en riktigt skön tisdag för mig blir det min första arbetsdag efter semestern..

 

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *