Rösta på augustis tävlingsbidrag

På grund av mitt misstag, så låg det kvar ett härligt tävlingsbidrag i min mejlbox som jag glömde att lägga upp här i omröstningen. Jag ber Anna om ursäkt för detta! Nu nollställer jag omröstningen och ber alla som röstat och göra det igen, så alla bidrag får samma chans. Jag förlänger även omröstningen till nästa måndag. Tack så mycket! <3

—–

5 härliga bidrag kom det in till augustis månadstävling! Tack för att ni ville vara med!

Nu är det dags för dig att rösta på din favorit! En vecka har du på dig och omröstningen avslutas måndagen den 15 september kl. 23:59. Vi kommer även att lotta fram ett pris så alla har en chans att vinna!

Här kommer bidragen:
1. Ami
Ami

2. Camilla
camilla

3. Christel
christel

4. Millan
millan

5. Anna
anna

Rösta på och lycka till!
Marie

Omröstningen är avslutad.

Det här inlägget postades i Tävling/Bloggcandy. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *