Love You Tons

Denna veckan har jag äntligen använt mina ursöta elefanter från Lawn Fawn och gjort ett kärlekskort.

IMG_3595

Jag har blandat en massa rosa papper som jag hade liggande, tyvärr när jag får spillbitar så har jag dålig koll på från vilka cardstock jag har tagit vilka. Ett tips kan ju vara att skriva med blyerts på baksidan om cardstocket har en vit baksida, så vet man ju varifrån man fått det där jätte snygga pappret 😉 . Något jag tydligen skall bli bättre på..

Den snygga lodrätta vågiga kanten har jag gjort med Lawn Fawn-Stitched Scalloped Border och det söta pappret med silver hjärtan kommer från We R Memory Keepers-Silver Heart.

Elefanterna kommer från Lawn Fawn-Love You Tons som finns med matchande stämpel och dies. Här har jag först stämplat med Archival Ink-Jet Black och sedan har jag tagit ut elefanterna med disen. I stämpel setet finns även det lilla hjärtat som jag har stämplat ovanför elefanterna. Mina cirklar har jag tagit ut med framelits circles och scallop circles och sedan färgat in dem med Distress Ink-Worn Lipstick.

IMG_3596a

På insidan har jag tagit min nya Memory Box Die-Small Word Pop Scallop för att skapa en pratbubbla som matchar min framsida. Stämpeln kommer från Love You Tons setet. Det rosa hjärtat har jag tagit ut med Tonic Studios Punch-Mini Traditional heart och pimpat den med lite glitter från Zig Wink of Stella-Glitter Clear.

IMG_3593a

Det färdiga koret ser ut så här med det ursöta kärlekselefanterna i fokus.

 

Lawn Fawn-Stitched Scalloped Border

Lawn Fawn-Love You Tons Dies

Lawn Fawn-Love You Tons Stamp

We R Memory Keepers-Silver Heart

Framelits Circles och scallop Circles

Distress Ink-Worn Lipstick

Memory Box Die-Small Word Pop Scallop

Tonic Studios Punch-Mini traditional heart

Zig Wink of Stella-Glitter Clear

 

Ha en bra tisdag även om det regnar i Göteborg, men efter regn kommer solsken.

Pyssel Karin

 

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *