Månadstävling oktober 2014

Hej!
Ny månad och ny tävling, dags att vara kreativa. Den här gången vänder jag mig till dig som scrappar Project life eller skapar kort. Jag har ritat 2 enkla skisser. Tolka en eller tolka båda. Skapa ett PL-kort eller ett kort eller varför inte ett av varje?! Skapa enkla kort eller skapar mer, ditt val! 🙂

Skiss ett:
skiss1okt14

Jag gjorde ett kort efter den här skissen, som blev så här:
kortskiss1okt14

Skiss två:
skiss2okt14

Den här skissen gav mig inspiration till ett Project life kort:
kortskiss2okt14

Material:
Papper: Vit cardstock, Heidi Swapp Paper Pad – Hello Today, Studio Calico Paper Pad – Brighton Pier och Project Life 4X6 Ledger Cards.
Dekorationer: Crate Paper Cardstock Stickers – Notes & Things,
Crate Paper Cardstock Stickers – Styleboard Icon Shapes, Pebbles Cardstock Stickers – Homemade Phrase & Accent, Cosmo Cricket Tiny Text Stickers – Life och Enamel Dots.

Priset är fina produkter från butiken och vi kommer att både rösta och lotta fram ett pris, så alla har en chans att vinna!

Tävlingsregler:
– Tolka en (eller båda) skiss och skapa ett pl-kort eller ett kort.
– Du får vända och vrida på skissen och du får spegelvända den så länge man ser att du har inspirerats av skissen.
– Bidraget måste vara nyproducerat och får inte ha visats i blogg eller forum tidigare.
– Du har fram till den 3 november klockan 23:59 att göra färdigt ditt bidrag.
– Lägg upp ditt bidrag i din blogg/bildgalleri och skriv en kommentar till detta inlägg med länken och en förklaring till ditt bidrag. Har du ingen blogg kan du maila ditt bidrag till mig på adressen marie@ciliinpapers.se
– Cili in Papers har rätt att använda bilderna på tävlingsbidragen.
– Vinsten kommer att skickas till dig som vinner inom två veckor.
– Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Jag ser fram emot ditt bidrag!
Lycka till i tävlingen!
/Marie

Det här inlägget postades i Inspiration, Tävling/Bloggcandy och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

24 svar på Månadstävling oktober 2014

 1. Karolina skriver:

  Blev jätteinspirerad så jag gjorde ett litet PL-kit! Tack för en rolig tävling! 🙂 http://karolinasscrapblogg.blogspot.se/2014/10/manadstavling-hos-cili-in-papers.html

 2. Sofie skriver:

  Jättefina skisser! Jag använde mig av lite PL grejer och gjorde ett enkelt kort.

  http://sofiespysselverkstad.blogspot.se/2014/10/ett-enkelt-kort.html

 3. sofiutane skriver:

  Superfina och väldigt användbara skisser. Jag gjorde ett kort till varje skiss 🙂

  http://sofiutaneskapar.blogspot.se/2014/10/vita-kort.html

 4. Åsa Johansson skriver:

  Härliga skisser i min smak!!!! Jag gjorde ett kort av den liggande skissen och ett PL-kort till den andra. Rolig utmaning! 🙂

  http://scrapatheltenkelt.blogspot.se/2014/10/ett-kort-och-ett-pl-kort.html

 5. Birgit skriver:

  Vilka fina skisser! Har gjort ett kort, hoppas inte det avviker för mycket… CAS är inte riktigt min grej. 😉
  http://pysselfnatt.wordpress.com/2014/10/22/with-love-on-your-birthday/

  Kram Birgit

 6. Pingback: Två skisser = två kort! | ciliinpapers

 7. babsan74 skriver:

  Roliga skisser! Jag har tolkat båda och här är den första (som egentligen är den andra): http://pysseloprat.blogspot.se/2014/10/skissutmaning-cili-in-papers-1.html

 8. Niina Jurvelin skriver:

  Hej – jag blev inspirerade igen (tackar!) och gjorde ett kort efter varje skiss. Finns här i bloggen: http://niinasdesign.blogspot.se/2014/10/en-hog-nya-kort.html

 9. Carina Ståhl skriver:

  Enkla och snygga skisser som jag har använt till två farsdagskort. Det ena är ett ”påskort” och där i kan man lägga en liten present till far 🙂 Jag hoppas det är ok med båda tolkningarna på samma bild. http://carinasscrapbord.blogspot.se/2014/11/ciliinpapers-manadstavling.html

 10. Anna Johnsson skriver:

  Jag gillade skissen med cirkeln skarpt och producerade därför en tolkning!

 11. Carina Ståhl skriver:

  Jag försökte kommentera och lägga in en länk igår hemifrån, men det verkar inte ha fungerat. Jag mejlade mitt bidrag men har inte fått något svar. Jag måste bara prova och se om det går att länka från jobbet 🙂 Jag har i alla fall tolkat båda skisserna och gjort två farsdagskort. Båda är dock på samma bild. http://carinasscrapbord.blogspot.se/2014/11/ciliinpapers-manadstavling.html

  • sockergrynet skriver:

   Hej Carina! Din första länk fungerade även om det står ”inväntar granskaning”. Det gör det alltid när man kommenterar första gången här i bloggen. Din kommentar finns och syns efter någon av oss godkänt den. mvh Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *