Födelsedagskort med Elisabeth Craft och Lawn Fawn

Idag har jag gjort ett födelsedagskort med stomme av Happy Birthday PopUp die. Tyvärr framgår inte färgerna riktigt på bildern. Svart, lila och vitskimmrande är papprena. Den söta björnen har fått på sig en partyhatt.

P1010837

Den svarta stommen har jag embossat med den embossingfoldern som följer med eBossern. Det bästa är att maskinen tar lite bredare arbeten.

P1010833

Så här ser kortet ut

P1010834

Materiallista:

Papper: svart och lila cardstock, Crafters Companion Centura Pearl Printable Card Pack A4 50Pkg 300gr – Snow White

Dies: Elizabeth Craft Pop It Up Metal Dies By Karen Burniston – Happy Birthday 947 Elizabeth Craft Metal Dies By Karen Burniston – Honey The Bear                               Elizabeth Craft Metal Dies By Karen Burniston – Props 2                                                            Lawn Fawn Custom Craft Die – Stitched Scalloped Border                                                        Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Rectangle                                                           Lawn Fawn Custom Craft Die – Large Stitched Rectangle                                                     Lawn Fawn Custom Craft Dies – Stitched Party Banners                                                       Mandys Dies – Grattis rund                                                                                                       eBosser by Craftwell

Det var allt för i dag, ha det gott /Britten

 

 

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *