Hallowenfärger med I Love You tons

Denna veckan har jag lekt med Hallowenfärgerna svart, lila, orange och grön men valt att inte göra ett typiskt Hallowen motiv.

IMG_3703

Jag har använt mig av ett 3×4 journal cards från We R Memory Keepers, Inked Rose. som jag satt mina söta elefanter från Lawn Lawn på. I Love you Tons har jag stämplat med vitt embossingpulver och tagit ut en pratbubbla med Memory Box-Small word pop Scallop.

IMG_3704a

På insidan av mitt kort har jag satt ett 3×4 kort från Simple Stories-Sn@p Love(tyvärr ej i webben). Det finns ju många andra sätt att använda ett journal card som egentligen är tänkt till Project Life. Att göra ett kort tycker jag är ett riktigt bra sätt.

IMG_3702a

Det färdiga kortet tolkade med Hallowen färgerna blev så här.

Material:

Lawn Fawn-Love You tons dies+stäplar

Sizzix Embossing folder-Diamond Plate

Memory Box-Small Word Pop Scallop

Heidi Swapp-Hello Today

Crafter companion-Centura Printable card Pastel

Stampendous-Detail embossing powder White

Crop A Dile-Eyelet &Snap punch

We R Memory Keepers-Inked Rose(ej i web)

Simple Stories-Sn@p Love

3D Kuddar, 3L My Stik

 

Ha nu en härligt tisdag ute i det höstlika Sverige.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *