Svart-vita julkort som inspiration till månadstävlingen

Månadens tävling går ut på att skapa ett kort eller en layout i färgerna svart och vitt – plus en accentfärg. Jag blev lite ”carried away” och gjorde tre stycken kort, inte likadana – men väldigt lika! 🙂

DSC_0017

Jag har använt samma stämpel från IndigoBlu, en superfin julgran som blev väldans läcker att embossa! Jag har blandat ihop ”mitt eget” embossingpulver så de tre granarna ser lite olika ut på korten. Det första kortet fick guld i accentfärg i form av bling i vänstra övre hörnet och så har jag ritat med vit posca penna runt kortet;

DSC_0004

Till detta kortet gjorde jag en bredare ”ram”. Här blev accentfärgen röd, och för att variera mig så använde jag andra bokstäver  (bara versaler denna gången);

DSC_0006

Till det sista kortet använde jag turkost bling och ytterligare en annan typ av bokstäver;

DSC_0007

Hoppas ni fick lite inspiration till å skapa till månadens tävling! Ha en härlig helg, kram Maiden

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *