Grön ängel från FabScraps

Deltog i en utmaning där man skulle göra ett monokromatiskt julkort. Inte ens svart, vitt eller hudfärg fick vara med, endast den färg man valt.

Grön ängel_01
När jag hittade det här underbara pappret från FabScraps var det inte så svårt att göra ett enkelt och snabbt kort. Det jag tyckte var svårast var att bestämma mig för att skära i pappret! Tror att jag måste bli bättre på att våga använda mina fina papper. Särskilt de med motiv på. Kortbasen är ett vanligt cardstock delat på mitten.

Grön ängel_02
Här har jag stämplat en julstämpel med en färg (Distress Ink Bundled Sage) som nästan smälter in i pappret. Den syns men överröstar inte motivet. God Jul-stämplar finns många men här är ett exempel. Kanterna på mönsterpappret har jag distressat och sedan gått över med blendingtool och samma stämpeldyna som jag stämplat med. Lite stickles i passande färg (lime) för lite julbling.

Grön ängel_03
Visst är det ett fantastiskt gulligt papper? Det finns några till i serien. Dem hittar du här. Hittade ett band som matchade (annars kan man ta ett vitt och färga med stämpeldyna eller penna så matchar det perfekt) och satte det under motivet.

Nu är det dags att leta igenom alla mönstrade papper och hitta modet att skära i dem! Lycka till!

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Grön ängel från FabScraps

  1. Pingback: Grön ängel | Pandoras ask

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *