Becky Higgins Midnight Edition: Project Life vecka 31

Idag bjuder jag er på vecka 31 ur mitt Project Life album. En vecka där jag förbehandlat mina bilder i Photoshop och inte behövde dekorera så mycket. Ibland är det skönt att bara kunna ”tjoffa” ihop sina veckor, framför allt om man ligger efter lite grann.

Jag älskar Becky Higgins Project Life Core Kit – Midnight Editon. Det är neutralt med mycket vitt och färgerna svart, gult, grått och beige. Detta kit går till det mesta och är ett bra baskit. Jag har använt mig av kitet denna veckan. Jag har också använt mig av flip-up fickor, så att jag fick plats med alla mina fotografier jag hade.

vecka31_1

vecka31_2

vecka31_d

vecka31_flipup01

vecka31_flipup1

vecka31_flipup02

vecka31_flipup2

Material:
Project Life Core Kit – Midnight Edition
Simple Stories Photo Flips – Snap
Pink Paislee Ephemera Die-Cuts – Bella Rouge
American Crafts Amy Tan Stitched Thickers – After Glow Alpha/Black Foam
Crate Paper Maggie Holmes Open Book Cardstock Die-Cuts – Ephemera Flowers & Leaves

Vi ses nästa måndag och då är det dags för en ny månadstävling eftersom det då är 1 december (snart är det jul igen 😉 ). Glöm inte att vara med i novembers månadstävling!! Du hittar den här.
Marie

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *