Isflak… Lawn Fawn

Hej!

Idag blev det en enkelt kort som jag gjorde på vår DT-träff för några veckor sedan. Det var roligt att göra. Använde mig av en stjärnstencil som jag strök över med embossing pasta, en med pärlemor för att få stjärnorna lite skimrande. När pastan hade torkat målade jag in ”himlen” med blå dyna och blendingtool.

P1010809

Den gulliga pingvinen stämplade jag och målade med Copic-pennor innan jag använde diesen för att få ut den. Gjorde lika dant med isflaket sedan använde jag olika tjocka 3-D kuddar till isflaket och pingvinen för att få ett djup.

P1010810

Materiallista:

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Critters In The Arctic,

Lawn Fawn Custom Craft Die – Critters In The Arctic,

Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – Winter Penguin,

Lawn Fawn Custom Craft Die – Winter Penguin,

Memory Box Stencil – Starry Night,

Dreamweaver Embossing Paste – Pearlescent,

Tim Holtz Distress Ink Pad,

Blending Tool,

Nästa vecka är det första advent. Jag håller på med en adventskalender som jag kanske kommer att visa, nyfikna? Ha det bra! /Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *