Månadstävling November

Hej Pyssel Karin här och jag vet att det inte är tisdag men jag kunde in låta bli 😉 . Idag tänkte jag att ge lite inspiration till er som inte ännu har varit med i CiLi in Papers Månadstävling November, sista inlämning är 3 dec kl 23,59. Detta är en färgutmaning där du bara får använda svart, vitt och en accentfärg.

IMG_3732a

Min accentfärg som jag valt är rött en självklart val till julen tycker jag. Jag har embossat den min bakgrund med en embossingfolder från Crafter Companion och satt ett svart snöre i en rosett. Den söta staden kommer från en gammal julstämpel från Hero Arts-Winter Town. Ramen kommer från Avery Elle-Dotted. Den Chalkade rutan är från MME och jag har färglagt vissa av bokstäverna med mina Spectrum Noir.

IMG_3731a

Så det färdiga kortet med den lilla snöiga byn i svart och vitt och min röda accentfärg blev så här, en stor utmaning för mig jag som gillar mycket färger 🙂 .

 

Material:

Crafters Companion-Let i Snow

Avery Elle-Dotted

My Minds Eye-Chalk Studio

Spectrum Noir Generation 2

Mister Hueys Misting Spray-Silver

Tim Holtz-Paper String Solids

Archival Ink-Jet Black

Stampendous Detail Embossingpowder-Clear

Hero Arts-Winter Town(finns att specialbeställa)

 

Så detta var mitt bidrag för att inspirera er och glöm nu inte att skicka in ditt bidrag till CiLi in Papers månadstävling November.

Vi ses på tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *