Ny favorit-teknik!

För ett par veckor sedan gick jag kurs och lärde mig lite nya tekniker, det är verkligen otroligt roligt att lära sig nytt – och att sedan leka vidare hemma! 🙂 Kortet jag tänkte visa idag har jag gjort genom att blanda lite bland de nya teknikerna jag lärde mig – å jag tycker verkligen att resultatet blev grymt läckert! 🙂

IMG_3201

Jag tänkte försöka beskriva lite hur jag har gjort! Dessvärre blev färgerna och stämplarna lite ”opedagogiska” då jag fotade vid olika tillfällen, men tekniken är ju samma! 🙂 Först har jag stämplat ett motiv och använt ett genomskinligt embossingpulver;

IMG_3152

Därefter har jag färglagt med distressfärger, jag har rivit loss post-it lappar för att få en snygg ram;

IMG_3151

Så här ser det ut när det är färglagt, det embossade blir vitt och resten i den färgen du väljer… 😉

IMG_3154

Därefter så har jag lagt på en stencil och gått över alltihop med distressfärg igen;

IMG_3186

Resultatet i rött – och så har jag stänkt med lite vatten över;

IMG_3187

Det färdiga kortet monterat och klart;

IMG_3201

Material jag använt;

Önskar er en underbar helg! På söndag är det första advent så snart är det midsommar va? 😉 Kram, Maiden

Det här inlägget postades i Inspiration, Tekniker och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Ny favorit-teknik!

  1. Pingback: NIO nya julkort…. |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *