Mera julkort – inspiration till månadens tävling!

Jag måste ju erkänna att det e lite lustigt… Jag som inte ens skickar julkort (inte handgjorda alltså, jag beställer med foton på mina fantastiska barn – ser det som ett legitimt tillfälle att skryta lite…) har gjort massor i år!! Vet inte riktigt vad jag ska med dem till men det e ju så roligt! 🙂 Denna gången har jag gjort ett inspirationsalster till månadens tävling, man fick inte använda rött eller grönt – å inga tomtar! 🙂 Jag har återigen använt distresser och gjort två nya varianter av julkort med hjälp av en die från Memory Box istället för en stämpel;

DSC_0050

DSC_0051

DSC_0054

DSC_0056Material:

Hoppas att ni hakar på månadens tävling! 🙂 Själv så har jag ytterligare en idé om en julkortsvariant… Får se om jag ska testa den å visa nästa vecka? Får väl ge till barnens pedagoger om inte annat!? 🙂 Ha en härlig helg! Kram, Maiden

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *