Mitt sista (?) julkort…

Jag var på scrapträff i helgen och gjorde 15 julkort!! 😮 Jag som alltså inte skickar julkort… Men det var så himla skoj, vi var flera som gjorde julkort å det gick av bara farten liksom. Många tog jag med till jobbet och har sålt till glada kollegor, detta kortet finns dock kvar här hemma – kanske får jag ge det till ngn speciell…. Snögubben från Elizabeth Craft är ju bara sååå fin! 🙂

DSC_0003

Stämpel ”Merry Christmas” från Kaisercraft. Under snögubben har jag lagt dit lite ”snö” med hjälp av Deco Art Snow Writer;

DSC_0004

En del pillande är det såklart att stansa å montera snögubben med alla små detaljer, men det är såå värt jobbet! 🙂 Dessutom har jag införskaffat ett X som gör det så mycket lättare! Ja alltså en Xyron Create a sticker machine! Man bara stoppar in alla små delar å så kommer de ut med klister på – supersmidigt! 🙂

DSC_0006Ha en fantastisk helg, å har ni inte gjort julkorten än så är det hög tid! 🙂 Kram, Maiden

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *