10 dagar kvar till jul!

Snart är det dags att ta in granen! Kanske du redan har gjort det? Innan jag fick barn så hade jag och min sambo en kaktus på cirka en meter som vi klädde som en julgran med glitter, kulor och ljusslinga, men sedan sonen kom har vi haft en riktig gran. Då menar jag en från skogen, som luktar barr och tappar barr (oftast alldeles för tidigt). Jag upplever att många har matchade kulor. Guld/Rött och silver/rött känns om en vanlig kombo, men hemma hos oss finns det ingen logik. I den kan det hänga lila, röda, gröna, guld, silvriga samt sonens egengjorda med spindelmannenklistermärken på. När jag såg dessa genomskinliga kulor på en mässa i Norge i höstas slog jag till direkt!

Denna veckan har jag använt mig av mitt favoritmärke för att göra två nya kulor till årets gran!

051

Jag började scrappa första gången 2006 när jag bodde i Uddevalla. Året därpå började jag plugga och det blev mindre tid för scrapbooking och det rann tillslut ut i sanden. I januari i år snubblade jag över Project Life och började lite med detta, sedan var jag fast igen :-). Nu har jag snart hållit på ett år! Mitt favoritmärke detta året är helt klart Lawn Fawn. Inte bara för att jag gillar deras figurer utan jag bara älskar deras tillhörande dies!

058

Jag gjorde alla delar innan jag satte ihop dem. Hjärtat och de små ljusen som ska bilda ljusslingan har jag inte bara målat med mina Spectrum pennor utan de har även fått lite Stickles glitter på sig.

054

De två cirklarna som är bakgrunden har jag distressat med två olika blå. En med Stormy sky och en med Salty Ocean och sedan har jag bara satt ihop dem! Jag delade på kulan så att jag fick två stycken halvor att använda mig av. Dubbelglädje!

066

068

Nu får spindelmannen sällskap av två nya ”kulor”! Ses efter jul, närmare bestämt 28 december!

073

Material:
Lawn Cuts Cutsom Craft Die – Stitched Hillside Borders
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Snow Day
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Joy To The Woods
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Trim The Tree
Tim Holtz Distress Ink Pad – Salty Ocean
Tim Holtz Distress Ink Pad – Stormy sky
Tonic Studios Intrica Punch – Layering Dies – Square – Item 481e
Lawn Fawn Trimmings Hemp Cord 21yd – Blue Jay

Kram Maria

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *