Julklapp till mig själv!

Alla ni andra galna scrappare vet ju vad det bästa som finns är… Exakt – när man får hämta ut ett härligt scrap-paket! 🙂 Jag brukar reta gallfeber på mina dt-kompisar å skickar bilder både när jag är vid utlämningstället och när jag är hemma med paketet! Gärna såna här bilder så jag frestas ordentligt… 🙂

IMG_3646 IMG_3647

Denna gången var det (ok, bland annat…) detta i paketet; en ArtBin Super Satchel Cube!

IMG_3650

Alla delarna uppackade och det är bara till å sätta igång å montera;

IMG_3766

Plätt-lätt! 🙂

IMG_3768

Ok, jag erkänner… Kan hända att jag blev lite väl ivrig och drog i en spik snett så maken fick komma å rädda mig… :p

IMG_3772

Men det mesta gjorde jag själv – å så här bra blev det när den var klar;

IMG_3774

På plats i min hörna! Bara ett litet problem…. Jag behöver en till! Visst vore det helt perfekt med en till ovanpå den som står där nu… De är lätta att sätta ihop ovanpå varandra så jag tror minsann att jag måste ha en till! 🙂

IMG_4186

Jag önskar er en riktigt god fortsättning! Kram, Maiden

Det här inlägget postades i Förvaring och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på Julklapp till mig själv!

  1. oppgard skriver:

    Ja, du måste absolut ha en till! Minst! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *