Snabbt vinterkort

Ibland kan det vara bra med något som går väldigt fort att göra om man t ex får en sen inbjudan till något eller om man, som jag, har lite svårt att planera tiden.

Blått vinterkort_01
Jag har använt  en av de härliga Hero Arts-dynorna när jag stämplat den söta snöstugan. Dessa stämpelfärger är ganska dova men ändå ljusa i färgerna (färgen jag använt heter Pool). De passar perfekt till stora bakgrundsstämplar. Här har jag bara stämplat på vitt papper, skurit till lämplig storlek och klistrat fast på matchande cardstock. Använde en för mig ny tejp. Den satt som berget upptäckte jag när jag klistrat lite fel. Däremot håller den inte riktigt om man ska göra minialbum som kräver extra stark tejp, men för detta var den perfekt. Tror att det tog 10-15 minuter att få till hela kortet. Ganska lagom tycker jag.

Blått vinterkort_03
Som lite extra-effekt tog jag min vita Wink of Stella-penna och målade snön så att det blev lite svagt skimmer. Jag var lite fundersam över hur det skulle fungera att måla över stämpelfärgen, men det var inga problem. Inget som smetades ut alls. Provade med den genomskinliga glitterpennan men det blev inte alls lika bra som den vita på just detta motivet. Det var väldigt svårt att fotografera men det syns liiiite om man tittar noga. Snön passade extra bra idag när vi fått lite här i Göteborg, även om det mesta frusit så det var glashalt ute.

Hoppas ni alla har det bra så syns vi nästa år!  🙂

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Snabbt vinterkort

  1. Pingback: Vinterkort | Pandoras ask

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *