Happy New 2015 med Heidi Swapp

Då var det bara 1 dag kvar på 2014 och sen är det ett nytt spännande år framför oss. Mitt sista kort för i år blir ju förstås ett Gott Nytt år kort.

IMG_3762

Jag har använt mina Distress Stains till bakgrunden. Först har jag tagit Picket fence och täcker hela basen med för att få en primad yta och det ger också mina andra färger en lite mjukare ton. Låt den vita färgen torka och blanda sedan det andra färgerna tillsammans och spraya även med vatten för att få dem att blandas ännu mer och låtit det rinna lite innan det torkar. Den lila rutan har jag gjort med en stencils från Heidi Swapp och Seedless Preserves Ink och sedan droppat lite över den. Bokstäverna NEW har jag sprayat ett vitt cardstock med Mr Hueys Silver-spray och sedan tagit ut med Sizzix Alphabetical. Det fina klockorna är en Stencil som jag fyllt med Silver metallic embossing paste och sedan hällt lite Glitter mix på innan det torkat.

IMG_3763a

På min insida har jag på nytt tagit Silver Metallic Embossing paste och gjort en hel rad med stjärnor. Det två champange flaskorna har jag embossat med Silver Pearl Embossingpowder.

IMG_3761a

Jag vill passa på att önska er alla ett riktigt Gott nytt 2015.

 

Material:

Heidi Swapp Stencils Mini Kit-Frames

Sizzix Bigz XL-Word Play

Sizzix-Alphabetical

Dreamweaver Stencils-Bells LL522

Distress Stain-Picket fence, Brushed Pewter Metallic, Seedless Preserves

Ranger-Manila Cardstock

Studio 490 Embossing Paste-Metallic Silver

Stampendous-Multi Crystal Glitter Mix

Mister Hueys Misting Spray-Silver

Ranger Ink Embossing Powder-Silver Pearl

Vilda Stamps-Kvinnligt Kit

Crafters Workshop-Mini Punchinella 6×6

3D kuddar

 

Jag vill också tacka alla som läst mina inlägg under 2014 och jag hoppas att ni fortsätter att läsa under 2015. Vi ses nästa år 🙂 .

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *