Beep Boop Birthday!

beep1

Imorgon fyller vår son 3 år! Tiden går så jäkla snabbt och nu när man precis firat alla julnar och ätit all julmat är det dags att plocka bort julen. Vi plockar bort all jul idag så att sonen ska få en födelsedag utan jul, det ska bara vara ”hans” dag. Inte en dag mellan jul och nyår. Han har valt riddar tema på hans kalas så jag har beställt lite kul dukning från barnkalas.se som vi ska duka med. Tyvärr har jag inga stämplar med riddare så han fick ett kort med robotar på från Lawn Fawn. Men robotar är också en favorit, så han ska nog bli glad.

beep2


Jag har embossat allt jag stämplat sedan färglagt det med mina spectrum pennor.

beep3

 

Hoppas att vi ses om 2 veckor!
Maria

Lawn Fawn Custom Craft Die – Beep Boop Birthday

Lawn Fawn Clear Stamps 3X4 – Beep Boop Birthday

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *