Project Life 2014: november sida 1-3 & video-tutorial

Idag tänkte jag att det var dags för lite Project Life inspiration igen.

1:a september 2014 var det dags för mig att börja på mitt 3:e och sista album för året. I stället för att köra på som jag gjort i tidigare två album, så tänkte jag att jag skulle pröva mig fram på lite idéer som jag eventuellt vill förändra till mitt album i år – 2015. Detta har jag kommit fram till att jag vill göra:

Jag kommer forsätta köra storleken 12X12, där får jag plats med allt.

From i år kommer jag köra månadsvis. Innan har jag skapat veckokort för varje vecka, dessa slopar jag nu och kör på med de korten jag tar under en månad. Vissa månader kommer det bli fler andra mindre. I mitt 3:e album för 2014, hade oktober 14 sidor, medan november bara 6. Så är ju livet. Ibland händer det massor och ibland mindre. Jag kommer dock fortsätta fota som jag alltid gjort under de 4 år jag har hållit på med Project Life.

Jag som alltid gillat kantiga hörn och inte brytt mig om att jag blandat runda med kantiga hörn har helt ändrat mig. Köpte mig en hörnstans och rundar helt plötsligt alla mina kort och foton. Gillar det enhetliga och tycker det är snyggt!

Inför varje månad kommer jag ha ett stort månadskort som får täcka en hel platsficka. Jag gjorde likadant i mitt sista album för 2014 och här kommer ett exempel på novembers första sidan.

nov1

Jag kommer köra ganska enkelt, stilrent och sparsmakat med dekorationer. Det är vad jag gillar just nu, det stilrena utan för mycket krusiduller, som tar fokus från mina foton och mina historier.

nov2

nov3

nov23

Material:
Project Life Planner Themed Cards – Journal Edition
Project Life Corner Rounder Punch
Crate Paper Maggie Holmes Open Book Die-Cut Vellum Shapes
Crate Paper Maggie Holmes Open Book Cardstock Die-Cuts – Ephemera
American Crafts Amy Tan Stitched Cardstock Die-Cuts – Shapes
American Crafts Amy Tan Stitched Rub-Ons – Painted
Studio Calico Laser-Cut Wood Veneer Shapes – Printshop Stars
Studio Calico Classic Calico 2 Laser-Cut Wood Veneer Shapes – Tiny stars
Tombow Stamp Runner Dot Adhesive Dispenser
Tombow – Mono Multi Liquid Glue
Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher
Project Life Heidi Swapp Roller Date Stamp – Handwritten

Jag har också gjort en video-tutorial till sidorna här ovan:

Vi ses nästa måndag.
/Marie

Det här inlägget postades i Inspiration, Tutorial och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Project Life 2014: november sida 1-3 & video-tutorial

  1. maringols skriver:

    Jättefina sidor!! Så roligt med inspiration, jag gör inte heller veckovis utan mer som det blir…
    /Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *