Project Life med Simple Stories Sn@p!

Jag har planerat att inför min brorsons 3 års dag göra ett lite mindre album som han kan ha glädje av med bilder som jag tagit på familjen under 2014. Tanken är att jag kommer att fylla på det med nya bilder och fickor under åren som kommer. Men visst det kommer inte att bli ett typiskt PL-album där jag fyller på med bilder varje vecka/månad men ett på mitt sätt. Då jag ändå höll på så gjorde jag ett till min mamma också. Jag tycker att det är ett väldigt rolig och lätt sätt att göra fina album på och som passar mig perfekt:-). Får passa på att tacka Marie-Sockergrynet med hjälp och tips att välja album och framför allt Katalin och Inger som guidade mig rätt när jag var i butiken.

4001_TealAlbum&Insert

Här ser ni albumet som jag valde från Simple Stories Sn@p! där det ingår plastfickor, chipboard dividers och Sn@p sidor som matchar färgen som finns på ryggen på albumet. Det som är kul med detta albumet är att det finns en framsida är i craft-färg som du själv kan dekorera som du vill. Vill man tex göra en receptalbum och vill ha albumet lite mer tåligt finns det även ett album som är samma storlek som är i läder(där ingår bara fickorna).

IMG_3807a

När jag väl valt mina album har jag dekorerat framsidorna med cardstock från Cosmo Cricket en paper pad 8×8 som jag hittade i rea-lådan när jag var i butiken. Precis färger som matchade min album perfekt. Så glöm inte att kolla in rea lådorna när ni är i butiken man kan ju fynda även där 😉 .

IMG_3810a

Här ser ni ett av uppslagen som jag gjort i mitt ena album, tyvärr så är det svår att ta bra kort då plastfickan ligger emellan. Jag får väl be om tips från Sockergrynet 😉 .

 

Material:

Album-Simple Stories Sn@p!

Scor-Tape

Cosmo Cricket-Cubierta Miniatura Míni Deck 8×8 (Rea lådan)

 

Så mitt tips så här på nya året är att köpa ett litet Simple Stories Sn@p! album för att prova på att gör PL-album på ett väldigt kul och enkelt sätt. En personlig och rolig present att ta med sig när man går på kalas. Jag kan bara önska er lycka till med era album.

Ha nu en härlig tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *