Lawn fawn + lawn fawn…

Vi är nog många som har kärat ner oss i Lawn fawn! Söker man på ”Lawn fawn” inne i webbutiken så får man träff på hela 233 produkter!! 🙂 Allt från papper och dekorationer till de fantastiska diesen och stämplarna! Jag är ju inte den som är den utan har såklart klickat hem både det ena och det andra… Idag visar jag ett kort jag har gjort med hjälp av både dies och stämpar;

  DSC_0010

Luftballongerna och molnen är både dies och stämplar – och ovanpå har jag målat med Zig Wink of Stella Brush Glitter – clear;

DSC_0011

Det mönstrade pappret är från American Craft och på både det och det rosa cardstocket bakom har jag använt Lawn Fawns dies large och small… Love them!! 🙂

DSC_0012

Ha en underbar helg! Kram, Maiden

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *