Dream!

dream

Hej!
Tidigare i veckan var jag på tjejmiddag. Med mig till värdinnan hade jag med mig en bukett tulpaner. Tulpaner har varit en blomma som jag aldrig uppskattat, men dom senaste åren har jag blivit förtjust i dessa.
Det är som ett tecken på att våran är påväg, lite iallafall, vi går åt rätt håll:-)

Det är något visst när man plockat bort julen och får ställa fram en bukett på bordet. När jag valde bukett till min vännina valde jag en med alla möjliga färger. När jag såg blommorna kom jag att tänka på ett kort jag gjort tidigare. Där jag använt mig av fjädrar i olika färger, som buketten.
Så jag gjorde en favorit i repris och fäste på buketten. Detta blev resultatet. Svårt att se, men jag har använt mig av Wink of stella på fjädrarna så att dom glittrar underbart!

Njut nu av söndagen och jag hoppas att ni får en bra start på kommande vecka!
dream1

Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – Dream

Lawn Fawn Custom Craft Die – Dream

Zig Wink Of Stella Brush Glitter Marker – Glitter Clear

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *