Lawn Fawn-Sicence Of Love

Denna veckan har jag använt mig av mina nya underbart gulliga stämplar från Lawn Fawn och jag har valt Sicence of Love 🙂 .

Jag har provat att göra en bakgrund med Watercolor Paper som jag först blötte ner innan jag använde helt vanliga vattenfärger en metallic skimmrande och en helt vanlig låda med vattenfärg, som jag sagt förut varför inte låna barnens 😉 .

IMG_3848a

Jag har tejpat fast mitt Watercolor Paper på en skärbräda för att pappret skall hålla sig så plant som möjligt men det höll inte så bra som jag önskade så nästa gång får jag prova att tejpa fast på något annat.

IMG_3849a

Tänk på att när man har blöta vattenfärger så kan man få de att rinna och därför få olika mönster och mer intensitet på vissa ställen. Så det gäller ju att stoppa när man själv känner sig nöjd. När jag hade torkat min bakgrund så valde jag att stänka lite extra färg med Heidi Swapp-Color Shine innan jag kände mig helt nöjd.

IMG_3858

Det söta fåglarna har jag målat med Distress Markers och vattenpensel.

IMG_3860a

På insidan har jag stämplat boken från Science Of Love och den får mig att le.

IMG_3859a

Det färdiga kortet tycker jag är är härlig blandning av blå/gröna och rosa färger.

Material:

Lawn Fawn-Science Of Love Stamps and Dies

Lawn Fawn-Winter Sparrows Stamps and Dies

Archival Ink-Jet Black

Ranger-Distress Markers

Ranger-Watercolor  Paper

Heidi Swapp-Color Shine Tropicana Teal+White

Scor Tape

Vattenpensel

Vattenfärg Metallic+vanlig

Cardstock- Dear Lizzy Lucky Charm(slut i Web)

3D kuddar

 

Det närmar sig alla hjärtans dag och med detta stämpel set ger dig många olika sätt att kombinera både roliga texter och dies.

Ha en härlig tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *