Dear Lizzy Serendipity: Best story

Ibland träffar man på tv-serier som fängslar och som man älskar. Där man nästan känner sig ensam och övergiven när det inte finns fler avsnitt att se! 😉 När Downton Abbey gick på SVT, missade jag det helt och kunde inte förstå vad alla pratade. I december drabbades jag av en envis förkylning med feber vilket gjorde att jag inte orkade stå upp. Upptäckte då att de första fyra säsongerna av serien fanns på Netflix. Så när jag låg där på soffan och hade tråkigt började jag titta. Dottern hade precis börjat sitt jullov, så hon började titta med mig. Detta var den 18 december. Den 2 januari såg vi sista avsnittet i säsong 5 och längtar nu efter nästa säsong som kommer till hösten. Så bra denna serie är och jag är ju naturligtvis tvungen att scrappa om detta! 😉

15_7

1

2

Material:
Bazzill Cardstock 12X12
Crate Paper Maggie Holmes Open Book Vellum 12X12 – Newspaper W/Gold Foil
American Crafts Dear Lizzy Serendipity Thickers – Royal/Foil
American Crafts Dear Lizzy Serendipity – Stickers 35/Roll
American Crafts Dear Lizzy Serendipity Cardstock Die-Cuts – Ephemera W/Gold
American Crafts Dear Lizzy Serendipity Stickers – Gold Mini Alpha
American Crafts Dear Lizzy Serendipity Enamel Dots
Project Life Heidi Swapp Roller Date Stamp – Handwritten

Ta hand om dig så ses vi om en vecka!
Marie

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Dear Lizzy Serendipity: Best story

  1. Inga Larsson skriver:

    Har sagt det förut….jag gillar dina LO.
    Har en fråga som jag eg. velat maila om, men hittar ingen adress….så, jag förstår att du köper kit på Studio Calico….hur fungerar det?…tar det lång tid från beställning till lev. vad kostar frakt?
    Hälsn. Inga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *