Lite kärlek att inspirera till månadens tävling med…

Månadens tävling här hos CiLi kan ni läsa mer om HÄR. Utmaningen består i att skapa ett kort utan mönsterpapper och jag har lekt lite med en embossingfolder från American Craft och gjort tre stycken alla-hjärtans-dags kort! 🙂

DSC_0058

Jag lekte lite å testade olika papper också, här har jag använt ett tjockare akvarellpapper för att sedan gå över med distress ink. Texten är en stickers från Amy Tan Stitched Transparent Stickers 6X12 2/Sheets- Accent & Phrase och jag har använt en die från Lawn Fawn å satt fast den på – till sist så satte jag dit några enamel dots i vänstra hörnan!

DSC_0059

Till detta kortet använda jag bazzils cardstock med canvas struktur – klistermärke från samma ark som ovan och så lite guldbling!

DSC_0061

Till det sista kortet använde jag slätcardstock och det var helt klart det ”sämsta” alternativet då det tenderar att gå sönder lätt – men jag klarade mig precis! Klistermärket från samma (mycket användbara…) ark å så röda enamel dots! 🙂

DSC_0062Hoppas ni får lite inspiration å vill vara med i månades utmaning! Ha en härlig helg! Kram, Maiden

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *