Alla hjärtans dag den 14:e februari!

nyckelpiga

I helgen var jag på en scrapträff och jag fick faktiskt gjort lite:-) Dessa två alla hjärtans dag korten fick jag bland annat gjort. De kommer från samma Lawn Fawn kit. Det ena är ett shakercard och det andra är ett ”vanligt” kort. Ordet love ovan gjorde jag med en dies som jag körde flera gånger och sedan limmade ihop dom så att ordet fick lite höjd. Sedan tog jag lite wink of Stella på.
bi

Hoppas att ni har haft en underbar helg och att vi ses om 2 veckor!
Maria

Lawn Fawn Custom Craft Die – Bugs & Kisses

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Bugs & Kisses

Lawn Fawn Custom Craft Die – Scripty Love

Lawn Cuts Cutsom Craft Die – Stitched Hillside Borders

Tim Holtz Distress Ink Pad – Mowed Lawn

Tim Holtz Distress Ink Pad- Tumbled glass

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *