Silhouette Valentine Tote

Denna veckan så här innan Alla hjärtans dag så har jag gjort en liten bag som jag bara skulle älska att få som present.

IMG_3891

Det bästa med min nya Silhouette Cameo 2 är att jag kan sitta med min dator och förbereda min klipp och sedan ta ett USB-minne och ladda över mina klipp och sedan gå upp till min Cameo plugga in USB-minnet och skära ut mina projekt. Så himla enkelt det kan bli 🙂 . Denna vecka till och med 14 februari har dessutom Silhouette Design Store 25% rabatt på Valentine´s produkter.

IMG_3862

Här ser ni en närbild på hjärtat i mitten på min lilla bag, jag har själv lagt till I <3 U som en extra dekoration. I det genomskinliga fönstret så ser man att jag laddat min bag med lite godsaker.

IMG_3861a

Den färdiga bagen ser ut så här. Det är fantastiskt att kunna få så perfekta skurna detaljer och även det som skall bigas görs ju på samma gång sen är det bara att få ihop alla detaljerna. Tänk på att använda bra och stark tejp för att hålla ihop bagen, den bästa är ju Scor-Tape.

 

Material:

Silhouette Studio-Heart window tall Valentine tote

Scor Tape

Crafters Companion Centura Pearl-Snow White

3D kuddar

 

Så nu till det svåra vad skall du stoppa i din Alla hjärtans bag?

Lycka till och ha en riktigt hjärtligt tisdag.

Pyssel Karin

 

Det här inlägget postades i Inspiration, Verktyg och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *