Dear Lizzy Serendipity: Love

Hundar små som förgyller mitt liv och som ger mig glädje och villkorslös kärlek varje dag, samt den motion jag behöver så väl. De förtjänar en layout som handlar om kärlek, så här i kärlekens månad. Jag har använt mig av papper och dekorationer från Dear Lizzy Serendipity och dessa passar perfekt till en kärlekslayout.

15_10

15_10_2

15_10_3

Material:
American Crafts Paper Pad 6X6 – Dear Lizzy Serendipity
American Crafts Dear Lizzy Serendipity Cardstock 12X12 – Lucky Love
American Crafts Dear Lizzy Serendipity Fabric Embellishments – Shapes
American Crafts Dear Lizzy Serendipity Enamel Dots
Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher
Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher .25″ Refills

Vi ses snart igen!
Marie

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *