Välkommen till världen – 2 nya bebisar! :-)

Jag gillar denna die från Memory Box med barnvagnen och har gjort två stycken ”välkommen-till-världen-kort” med den! 🙂 Dels så fick min kusin fick en liten bäbis på inte mindre än samma dag som min egen dotter! 🙂 De kommer med andra ord få ett yrväder de åxå – hehehe. Självklart så har jag gjort ett kort till nykomlingen, och jag blev faktiskt inte nöjd förrän på tredje försöket!! Jag har nog ”fastnat” lite i distress-rute-tekniken och gillar verkligen lite enklare kort nuförtiden så det blev ett sådant;

DSC_0002

På barnvagnen har jag målat med min nya favorit; Zig Wink of Stella Brush Glitter Marker;

DSC_0003

Den andra bebisen fick även den ett kort med både distresser och barnvagnen, här har jag embossat den;

DSC_0064

DSC_0067

Material:

Ha en härlig helg – själv ska jag bland annat åka slalom! 🙂 Massa kramar, Maiden

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Välkommen till världen – 2 nya bebisar! :-)

  1. Pingback: Best of 2015 |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *