Nya Tonic-favoriter

Tonic Studios har blivit ett av mina favoritmärken när det gäller dies. Och nu kommer det ännu fler underbara nyheter inom kort! Farligt men roligt.

När jag använder dies har jag min eBosser. Nu har det kommit en uppdatering som heter Cut’n’boss. Jag är supernöjd med min eBosser och denna kan ju bara vara bättre (hur den nu kan vara det) eftersom det är en uppdaterad variant.

TonicDies_01
Jag valde att använda enfärgade cardstock i matchande toner för att framhäva diesen mer. Stämplarna (texten och fjärilen) hade jag hemma, likaså sidenbandet, men resten av materialen finns i shopen. Lite bling är aldrig fel och finns i massor av färger!

TonicDies_02
Här ser man att det blir embossat i mitten också. Det syns tyvärr inte alls på förpackningen. De blir mycket snyggare i verkligheten än man kan ana när man ser paketet. Möjligheter till variation är stor. På mitt kort har jag använt den minsta cirkeln på två olika sätt. På det ljusgröna som den är och på det mellangröna tillsammans med kanten, så att cirkeln blir helt utskuren. Har för mig att det fanns tre storlekar i detta paket. De har inte kommit till shopen än, men när de dyker upp (snart hoppas jag) hamnar de på denna sida.

TonicDies_07
Ibland är det kul att göra något på insidan också och på detta kort blev det så här.

TonicDies_04
Detta är ännu en ny die som kommer från Tonic Studios snart. Så vackra detaljer tycker jag.

TonicDies_06

Den andra sidan gjorde jag på vitt cardstock. Jag använde Tim Holtz spritzer tool tillsammans med en Distress Marker för att få stänkeffekten. Den går även att använda med andra pennor om man vill, till och med alkoholbaserade sägs det, fast det har jag inte provat själv (än). Den är perfekt om man inte vill ha ett helt vitt (eller enfärgat) papper men ändå inte helt täckt av annan färg. Sen stämplade jag fjärilen med samma nyans av Distress Inkpad som jag hade på pennan. Jag stämplade två-tre gånger innan jag tog ny färg på stämpeln för att få olika nyanser med samma dyna.

Hoppas du ser fram emot de nya diesen som kommer snart lika mycket som jag gör! 🙂

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Nya Tonic-favoriter

  1. Pingback: Grönt födelsedagskort | Pandoras ask

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *