Karen Burniston i blått

 

 

 

 

 

 

 

 

Städade lite bland mina dies för ett tag sedan och försökte få till någon slags ordning och organisation. Hittade flera stycken som jag glömt att jag hade och fick massor av inspiration.

En av de dies jag hittade som gav mest idéer var en av Karen Burnistons från förra året. Jag har den ovala, men den finns som cirkel, hjärta och några till.

Dragspel_01Så här ser kortet ut framifrån. Ganska intetsägande, men när man öppnar blir det annorlunda! Stämpeln hade jag hemma och den är färglagd med Spectrum Noir Alcohol Markers. Jag stämplade med Distress Ink då den är vattenlöslig och funkar bra ihop med pennorna.

Dragspel_02Här är kortet utfällt. Jag valde att göra tre delar men det är fritt fram att bygga på med hur många man vill. Det är bara att stansa tills all cardstock är slut… Jag använder min eBosser men nu har det kommit en ny version som heter Cut’n’boss. Alla plattor du kan tänkas behöva ingår i köpet. Pappret jag använde kommer från en gammal Bo Bunny-serie. Just denna heter Prairie Chic och kom 2013 så den finns inte kvar (mer än i min papperssamling då) men det kommer ju nya hela tiden. Fjärilen och grattis-stämpeln fanns också i mina lådor. Bling däremot finns i shoppen.

Dragspel_03Givetvis finns det tillbehör till diesen… Den prickiga ramen ett sådant och det finns flera olika. Ovalerna däremot ingår i setet. På den med grattis-stämpeln ser man att den gör små ”stygn” samtidigt som den skärs ut. Det görs automatiskt och du behöver ingen embossingmatta till det.

 

Det där med städningen gick inte så värst bra. Det var mycket roligare att fundera på vad jag kunde skapa och då gillar jag ändå att organisera! Återkommer vid annat tillfälle om hur jag förvarar dies och stämplar som hör ihop på ett bra sätt.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Karen Burniston i blått

  1. Pingback: Dragspelskort i blått | Pandoras ask

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *