Dear Lizzy Serendipity

cip1

Ibland behöver man inte göra det svårare än det är och man ska aldrig säga aldrig! Många som scrappar har sin stil eller sin ”grej” som de gillar. Jag har länge önskat och velat ha en sådan ”grej” som är jag, men har nu kommit fram till att jag inte kommer att finna min ”grej” (med undatag Lawn Fawn för det är verkligen min grej). För ett år (det räcker nog med en månad) sedan skulle jag säga att blommor och rosa är INGET för mig. NU! Blivit förälskad i Dear Lizzys Serendipity som är (trumvirvel) ROSA och BLOMMOR! Så det kan gå.

cip2

Sedan behöver man inte göra det svårare än dessa kortet om man inte vill. Dessa tog max 15 minuter att göra. Jag har tagit en färdig kortbas, embossat enfärgat papper som jag sedan klistrat på basen, tagit och satt på två papper från min 6*6 block och pyntat med die cuts, allt från samma serie. Det ena pappret har jag kört genom min Big shot med en dies från Lawn Fawn för att få det lite ”vågigt”.
Visst är det blommiga pappret FANTASTISKT fint?!

Kram Maria

American Crafts Paper Pad 6X6 36/Pkg – Dear Lizzy Serendipity

Ephemera W/Gold

Serendipity Embossing Folder

Lawn Fawn Custom Craft Die – Stitched Scalloped Border

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *