Echo Park och Crate Paper – You

Jag har insett att jag älskar att scrappa layouter i mindre storlek. Förra året började jag scrappa layouter i 8X11 istället för 12X12. Tyckte den storleken passade bättre när jag kör Project Life varje år. Nu testar jag en ny storlek som jag också gillar och som går ”snabbt” att fylla, nämligen 6X12. Ytterligare en bra storlek som insert mellan mina PL-fickor. Så idag bjuder jag på en layout i 6X12, som handlar om en av mina älskade hundar. Han vill alltid vara så nära han bara kan och älskar alla och allt.

15_16

15_16_1

15_16_2

Material:
Bazzill Cardstock 12X12 – vit
Crate Paper Paper Pad 12X12 – Maggie Holmes Open Book
American Crafts Amy Tan Stitched Thickers – Lucky Accent Words/Kraft Chipboard
Echo Park Cardstock Stickers 12X12 – Creative Agenda Element
Doodlebug Teensy Type Cardstock Alphabet Stickers – Beetle Black
American Crafts Dear Lizzy Serendipity Date Stamp – Phrase
Project Life Heidi Swapp Roller Date Stamp – Handwritten

Trevlig vecka!
Marie

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *