Glad Påsk med Silhouette Cameo

Denna veckan har jag gjort ett nytt klipp med mina fantastiska Silhouette Cameo som jag har köpt i Silhouette Design Store.

Clipp från Sihoutten

Så här ser det ut när man jobbar i programmet som följer med maskinen när man köpt den och här ser ni alla delarna som jag skall klippa ut till min lilla Påskhare.

IMG_3959a

Jag har stämplat med Lawn Fawn-Milo`s ABCs  för att kunna skriva Glad Påsk, dock fattas det ju Å, Ä och Ö eftersom alfabetet är på engelska. Men prickar kan man ju göra på många olika sätt här har jag använt en rhinestone. Tänk på att det är jätteviktigt att du använder Scor-Tape när du montera ihop den lilla Påskharen. Scor-Tape är en väldigt stark tejp så det är viktigt att du är noga när du placerar kanterna mot varandra för det går inte att ångra sig när väl tejpen har fäst mot pappret.

IMG_3958

Så här blev min söta Påskhare med en liten utrymme för att lägga lite godsaker i. En perfekt present om man skall gå bort och om man vill ha med sig ett alternativ till Påskägg 🙂 . Och vill man gör den lite mer pojkanpassad så får du sätta en blå rosett på kaninen istället.

Material:
Silhouette Cameo 2
Distress Markers
Archival Ink-Jet Black
Scor-Tape
Lawn Fawn-Milo´s ABCs
Rhinestones

Lite påskinspiration så här veckan innan påsk så att ni själv hinner med att göra lite själva.

Ha nu en riktigt härlig dag i vårsolen.
karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *