Påskkort nr 1 med Vilda-stämpel

Nu blev ni allt förvånade va?? Det är onsdag och jag bloggar! 😮 Vi kör ju lite påsk-tema i bloggen och jag har fått äran att inspirera inför påsken både idag och på fredag! Än finns det ju tid att hinna med att göra lite påskkort! 🙂 Jag har använt mig av de fina stämplarna från Vilda och gjort två olika kort, men med samma papper från Carta Bella.

Idag visar jag ett kort med påsk-kaninen, en ”gammal” vikning som kallas Center Fold;

DSC_0069

Den lilla kaninen är färglagd med Promarkers och så har jag haft på lite Wink of Stella här och där, ALLT blir roligare med Wink of Stella! 🙂 Blommorna har jag färgat med dylusions.

DSC_0067

Material:

Stämplar: Kaninunge och äggkärra
Papper: Carta Bella Cardstock pad 6×6 Baby Mine Girl
Blommor
Dylusions
Halvpärlor

Ha en härlig onsdag, vi ses på fredag… 🙂 Kramar

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *