Vilda nr 2

Hallåj igen! 🙂 Nu är det fredag och min ”riktiga” bloggdag! Så här kommer ett påskkort till från mig! Till detta kortet använde jag stämpeln med äggkärran från samma stämpelset från Vilda och alla papper kommer från samma paperpad från Carta Bella.

DSC_0064

Jag har använt en die från Lawn Fawn för att få de vågade kanterna – å tro det eller ej… Men jag har använt Wink of Stella på äggen! 🙂 🙂

DSC_0065

Material:

Stämplar: Kaninunge och äggkärra
Papper: Carta Bella Cardstock pad 6×6 Baby Mine Girl
Blommor
Dylusions
Halvpärlor
Lawn Fawn stitched scallloped border 

Önskar er en ”påskig” helg… 🙂 Kramar

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *