Påskkort

Här kommer ytterligare ett påskkort i bloggen. Jag tänkte använda mig av papper, enbart. Lite enklare. Men några stämplar blev det ändå.

P1020060

Doodlebug designs påsk papper kunde jag inte motstå. De små kycklingarna använde jag mig av som ”tema”. Stansade ut kycklingar stående på ägg med Tonic die. Prickar i pastellfärger tillhör påsken, tycker jag. Har testat Tonics Crystal Drops att ha istället för halvpärlor. De var enkla att använda och om man slog pappret lite lätt mot underlaget (bordet) så ”flöt” dropparna/plupparna ut till önskad storlek.

P1020056

Har använt Stella Bruch glitter för att få det att glittra lite på rosetten/flugorna och äggen.

P1020057

Jag gör oftast något i mina kort. I detta passade det bra med Vildas nya stämpel.

Material:
Doodlebug Paper – Easter Parade
Vellum Paper
Tonic Studios Essentials Die Set – Just for you – 189e
Lawn Fawn dies
Lawn Fawn tags die som jag inte hittar just den just nu.
Lawn Fawn Ink Pad – Sunflower 
Stella Brush Glitter
Stämplar: Med en önskan…
Glad Påsk hittade jag i mina gömmor.
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection – Wisteria Purple
Band
Snöre
3D-kuddar
Gul cardstock

Med önskan om en Glad Påsk

britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *