Happy Easter med hjälp av några kaniner

Denna veckan har jag gjort ett sista påskkort med bakgrund av en en stencil som ser ut som ett hönsnät.

IMG_3969

Stencilen har jag lagt på Textur paste för att få mönstret att verkligen synas ordentligt.

IMG_3968a

Både mina kaniner, gräset och texten har jag köpt på Silhouette Design Store en härligt vårlikt design.

IMG_3978

Jag vill också passa på att visa lite påskpyssel som jag gjorde till mina Syskonbarn som det fick på Påskafton. En vit mugg (jag skulle vilja haft en gul men det var svårt att hitta så det fick bli vita) i bakkanten har jag fäst påskfjädrar och fötterna är piprensare som jag tvinnat ihop och fäst på kanten.  Muggen var väldigt glatt och det var svårt att fästa men Glossy Accents löste det problemet 🙂 .

Material:

Crafter`s Workshop Templates 6×6-Chickenwire Reversed

Texture Paste

3D kuddar

Glossy Accents

Detta var det sista av Påsk i år nästa vecka blir det något annat.

Ha en skön och solig tisdag!

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *