Project Life 2015: Februari sida 12-14

Här kommer lite Project Life inspiration. I dag bjuder jag på mina sista sidor för februari månad. Jag scrappar mitt PL månadsvis i år och låter det flyta på allt eftersom jag tar foton, alltså inga veckokort.

feb1213

I slutet av förra året och i början av i år, så rundade jag alla mina hörn. Nu är jag tillbaka till mitt gamla igen, som jag saknat – att vara kantig! 😉 Nu är jag så kantig att jag inte ens låter mina journalingkort ha kvar sina rundade hörn, utan klipper bort dessa. Då blir korten för små, men det löser jag genom att sätta dem (matta dem med) vit cardstock. På det sättet upplever jag också att mina uppslag blir luftigare.

Ett annat mål jag har med mitt PL i år är att variera platsfickorna lite. Har köpt på mig så många olika, men inte använt dem, så det är en utmaning.

Visst är det tur att inget är hugget i sten och att man inte måste följa några regler, utan kan ändra sig efter det man känner för?!! 😉 För vem vet…?! Jag kanske ändrar mig igen! 🙂

feb12
Platsfickan jag använd här är Becky Higgins design B

feb13
Här har jag använt mig av design A, samt kitet High Five. Ett underbart kit i glad färger och med mycket vitt.

Sista februarisidan- Här har jag använt mig av 6X6 paper pad för att fylla mina fickor. Dessa block är perfekt för PL.
feb14

Material:
Project Life Core Kit – High Five Edition
Project Life Photo Pocket Pages – Design A
Project Life Photo Pocket Pages – Design B
American Crafts Paper Pad 6X6 – Dear Lizzy Serendipity
Crate Paper Paper Pad 6X6 – Craft Market
Crate Paper Confetti Puffy Stickers – Gold
Crate Paper Tiny Phrase Stickers – Maggie Holmes Confetti
Pink Paislee Puffy Stickers – Atlas
Seven Paper Baxter Wood Veneer Shapes – Dogs

Tack för titten!
Vi ses snart igen!
marie

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Project Life 2015: Februari sida 12-14

  1. HelenaN skriver:

    Vilket otroligt läckert uppslag! Gillar’t!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *