Spectrum Noir Aqua Tint Ink

Den här veckan har jag lekt med mina nya Spectrum Noir Aqua Tint Ink som Design in Papers-Dt Maya var och demonstrerade på CiLi in Papers för några lördagar sedan. Jag tycker det är väldigt mycket kul man kan göra med dessa fina och intensiva färger.

IMG_3982

Varje förpackning innehåller 6 färger, 3 penslar och 6 pipetter. För att jag inte skall förväxla locken och pipetterna så har jag märkt varje lock och pipett med samma nummer som färgkoden på flaskan. Jag vill ju inte blanda min fina färger med varandra 🙂 .

IMG_3983

Här har jag blandat min Aqua färg och den gröna färgen och fått denna härliga mix, spraya med vatten  låt färgerna blanda sig genom att vända pappret åt olika håll, torka med ett hushållspapper för att så ett lite ljusare område. När du är nöjd låt allt torka.

IMG_3997

Här ser ni en närbild på mina hus som jag har valt att använda min bakgrund till. Om man tittar väldigt noga så ser man också att det glittrar lite lätt om husen. Detta kommer av att jag har blandat 1 eller 2 droppar Guldfärg i en Mini-Mister med vatten och sprayat på hela min bakgrund innan den torkade. Guldfärgen är väldigt intensiv och det räcker gott med bara lite för att ändå få skimmer.

IMG_3996a

Det färdiga kortet till några som precis har flyttat till ett nytt boende blev så här.

Material:

Spectrum Noir Aqua Tint Ink-Bright and Beautiful och Essentials

Sizzix Framelits-Welcome Home

Lawn Fawn-Stitched Scalloped Border

Heidi Swapp-Hello Today( 6×8 ej i lager)

Tim Holtz Idea Ology-Chitchat Stickers

Distress Markers-Black Soot

Archival Ink-Jet Black

Tombow-Mono Multi Liquid Glue

Sequins

3D Kuddar

 

Ut och njut av våren och om det regnar så kan man ju alltid hitta den perfekta ursäkten för att vara inne och Scrappa eller hur 😉 .

karin

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *